Sociale medier

Har du overblik over de mange sociale medier – og kan du gennemskue, hvilke af dem der er relevante at bruge i din markedsføring?

Hos Hjortlund Medier tilbyder vi ikke bare dag til dag-pasning af din virksomhedsprofil med faste opslag, konkurrencer og brugerinteraktion, men også målrettet annoncering på tværs af Facebook, Instagram og Linkedin med udgangspunkt i bl.a. pixeldata og dine besøgendes interesser, vaner og behov.

Vi segmenterer, målretter og tilpasser løbende dine kampagner, så du når ud til så mange potentielle kunder som muligt – også selvom du ikke har et stort budget til annoncering. Vi kender forskellen på cost per mille og cost per click, kan aflæse besøgstendenser og rådgiver dig løbende i forhold til, hvilke kampagnemodeller der har den størst mulige gennemslagskraft og passer bedst til dine produkter.

Vi sporer også konverteringsværdierne i din webshop og giver dig adgang til et transparent og letforståeligt krone til krone-regnskab, så du ved, hvad du får for dine penge. Vi iværksætter nye salgstragte, udarbejder velfungerende remarketingkampagner, der fastholder og aktiverer dine kunder, og vi er i stand til at skalere dine markedsføringstiltag ud fra dine ønsker og budget.

Vi skræddersyr også din virksomheds Facebook-profil og rådgiver dig om relevant indhold som nyheder, events, debatter, konkurrencer og specielle tilbud.

Sociale medierSociale medier - Case VinorageSociale medier - Opslag Vinorage